ANNONSERA HÄR

måndag 8 oktober 2012

Islandshästar shopping och kantareller

Igår gjorde vi "tjejer" ett besök på Bärby hos Islandshästkonsult vilka hade öppet hus! De har alltid så fina hästar och man blir lika sugen på att köpa en till varje gång man åker dit.. men jag  har redan två stycken jättefina som jag köpt där.

De är visserligen inga ungdomar längre utan mera som två glada pensionärer men lika söta för det och så får vi inte glömma den lilla shettisen som också står på gården. Så nej jag ska inte köpa någon ny häst (inte just nu ialla fall).

Sedan bar det av in till stan för att köpa  jacka och skor till Felicia. Några skor fick vi dock inte med oss hem men vi  hittade denna fina jacka på H&M.

En tur till Ikea hann vi också med, där har de börjat smygstarta lite med julen. De har inte byggt upp "julskyltningen" ännu men flera av julsakerna finns redan i butiken så som dessa  fina adventsljus för endast 59:-. Snart är det jul igen !

 

Och medans vi "tjejer" var till Bärby och till stan så var "killarna " ute och plockade svamp, och det verkar finnas hur mycket höstkantareller som helst. De var ute i en timme och kom hem med fem stora kassar....

  Bara en del av all svamp de kom hem med ..... nu ska de bara rensas också.

♥ Kram C ♥

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!