ANNONSERA HÄR

måndag 4 februari 2013

Helgen...

Ja, då var det måndag igen... fort går det, helgerna alltså.

Men jag måste säga att vi hunnit med en hel del denna helg. På fredag eftermiddag åkte jag och mannen in till stan och köpte nya madrasser till vår säng. Ni vet sådan super härliga som formar sig efter kroppen.

Lördagen började med att vi for i väg till Storvreta då Lisen skulle delta i en skidtävling där. Sen bar det iväg för att köpa flera superhärliga madrasser nu till barnens sängar, för efter de provat vår  så var det ingen som vill ha sin egen kvar. Och det är minst lika viktigt att barnen har bra madrasser! Så nu sover hela familjen Gustafsson gott i härliga madrasser, Love it :)

Söndagen spenderades i Gimo där kulturskolan hade uppvisning. Lisen var där med sin dansgrupp och de dansade en Ungersk dans. Riktigt duktiga var dom och alla var så söta i sina små dräkter.

Nu ska det röjas av här (gamla madrasserna m.m ska flytta till garaget) sen blir det fortsatt jobb framför dator. Jag har mycket att förbereda då jag snart ska bli egenföretagare, det är super spännande och hur roligt som helst!

♥ Kram C ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnade en kommentar!