ANNONSERA HÄR

tisdag 12 mars 2013

Ramar och fotografier

115x155-Ramar_Amanda_Amanda_box_vit115x155-Ramar_Amanda_Amanda_box_svart115x155-Ramar_Amanda_Amanda_box_gra

Efter att plockat om på byrån i sovrummet allt för många gånger så har jag nu insett att det blir bäst att ställa dit några fotoramar med svartvita bilder av barnen. Och efter en skyltningskurs som jag gick för flera år sedan (när jag jobbade i butik) så lärde vi oss att alltid ha ojämna par. Så det får nog bli tre ramar :)

Tidigare har jag inte haft några bilder alls framme vare sig på barn eller vuxna. Men nu så har det tagit plats en hel fotovägg i vardagsrummet, vår " wall of fame".

Och nu har jakten på fina fotoramar till sovrummet börjat :) Jag älskar stilrena ramar utan en massa krusiduller på, då kommer själva fotografiet mer till sin rätt.

Har surfat runt på nätet och hittat godingarna ovan för endast 59:-/st. Den grå skulle passa perfekt, den finns att köpa här!

♥ Kram C ♥

1 kommentar:

  1. Det blir nog superbra med fotovägg i vardagsrummet, jättecharmigt och snyggt tycker jag! Och då passar det ju också bra med ramar som är lite mer stilrena. Ramarna du visar ser ju ut att bli perfekta!!! Och wow vilka häftiga lampor i inlägget nedan, Ellos har verkligen guldkorn bland sitt sortiment :)

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!